soffpotatis

Den 2010-08-11, kl 22:21:19
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Det är jag det idag! Skönt det ska bli imorn att göra iordning sig riktigt och inte gå runt i mysbrallor osminkad. Nä! imorn I want to look pretty :)

Sverige vann ju över skottland med 3-0, bra jobbat! Har inga direkta fler planer för kvällen, mer än att titta på sex and the city x2 och sedan jay leno :))
Sen hoppas jag att jag kan somna..

ha en god natt / räkan



life goes on

Den 2010-08-11, kl 18:38:32
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Inte många dagar på lovet har varit såhär heltråkiga. Men man kan väl inte ha kul jämt. Har ju haft jättefina dagar detta lovet. Denna veckan har varit kass bara.
Men hoppas det blir ändring på det imorn när jag åter igen åker till borås :)

EN positiv grej idag är att det är landskamp mellan sverige - skottland :) Tror jag snart ska kila iväg till ICA för lite fotbollstilltugg. Matchen börjar förresten kl.20.00 på tv8. (försnack börjar 19.30)

och just det, ni vet låten jag tipsade om häromdagen, jag har tyyyyp lärt mig spela den nu :) det går framåt iallafall! :p


/ n




vädret gör mig deppig/are

Den 2010-08-11, kl 14:43:40
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Hej på er. Ja vad gör jag nu.. äter två bullar och dricker saft! Det är en snäll aktivitet.
Det var inte bullar jag skulle blogga om :p utan jag gjorde ett personlighetstest precis, ni kan själva göra det här.

Och detta blev mitt resultat! Det är väl som horoskop typ, kan vara helt galet fel eller lite rätt..kanske ;)
Ja och sen målade jag ett självporträtt i paint också, don't ask me why!



men visst stämde det ganska bra! Ja om man fick plocka bort lärare, läkare, tandläkare, kiropraktor.. :p
Vem vet kanske blir det en Dr. Natalie Andersson av mig. ;)



/ n a .

vet ni vad

Den 2010-08-10, kl 13:20:18
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
jag skulle vilja påstå att jag bloggar riktigt dåligt nuförtiden, jag läser gamla inlägg från 2009.. var bättre fart på inläggen då. Jag önskar jag kunde få alla mina blogginlägg i en liten bok, eller den behöver ju inte vara liten. Bara en bok. För jag har ju ändå skrivit vad jag gjort om dagarna, tankar och känslor.. vill ha det sparat. Ska tänka lite mer på det.

En annan sak som slog mig när jag såg gamla kort var mitt mörka hår, och att jag vill ha det tillbaka. Det är ju lätt fixat egentligen.. det är ju bara att sen så vill jag ju ha ljust hår sen garanterat. Så blir det såhär fint slitet.




NU




Vad ska jag säga mer om denna dagen. Det kan bli en toppendag, det kan också bli en dag som bara är en dag.


/ na ♦

fint

Den 2010-08-09, kl 18:00:47
Filed in Musik | Kommentarer: 0


var en så fin stund när salem spelade denna i torsdags :) (var i borås när salem spelade på torget) och det var mycket bra! :)


semesterbilder

Den 2010-08-04, kl 13:20:45
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 2
Jag på kolmården :)



de söta sälarna :)


älskling <3


på en loppis :)


har fler bilder på facebook!

/ na t a lie

nej ni blir inte av med mig :)

Den 2010-08-03, kl 18:35:29
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Jag har bara varit på lite semester, lugna er! :)

Alltså vi tar det från början
förra veckan:
på onsdagen åkte jag och joakims familj till kolmården, eller en camping en bit därifrån. Vi kom dit på kvällen så hann inte göra så mycket just då mer än att grilla.

på torsdagen regnade det och var uselt väder så då tänkte vi "inte gå på kolmården idag vaa". Så det blev flygvapenmuseum i linköping. Inget jag skulle åkt på om jag varit själv men det gick väl det med!

på fredagen köptes det två-dagars-biljetter till kolmården/safariparken. Så vi åkte till Safarit, safariet? Ja iallafall man åker ju med bil runt bland exotiska djur och "vanliga djur". Häftigt! Sen så var vi inne på själva kolmården och ja man tittar ju på djur helt enkelt!

◊ lördagen var en repris av fredagen kan man säga, vi tittade på de djuren vi missat på fredagen och tittade ytterliggare en gång på de vi redan sett. :)

söndagen var hemresedag, vi åkte över västerås hem, jag släpptes av i köping eftersom att mina kära syster och hennes buse var i trakten. Vi var på loppis bland annat! Och sedan åkte vi hemåt i den röda bilen vid namn "Ed", nej inte engelskt "Ed".

måndagen var en långsovardag, var i kvänum och ja jag och pappa åkte runt lite i trakten, besökte två loppisar bland annat. :) Träffade amanda senare på kvällen/natten, ja det blev t.om. morgon! :p är det några som är bra på att tjöta så är det vi alltså!

Idag tisdag såå vaknade jag ganska sent, jag och pappa åkte in till lidköping och fikade, köpte lotter, var inne på blomsteraffär :) jag har typ redan planerat hur jag vill att min trädgård ska se ut i framtiden. :) Jag köpte en smultronplanta där btw :)

Så nu är jag här i stan och jag känner att jag skrivit väldigt långt, hoppas ni orkar läsa ändå ;)

Återkommer med bilder!

/ räkaaan

© Headerbilder från Wallpapers Wide