film & mys!

Den 2009-10-30, kl 17:56:54
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Tjo igen
Kom till joakim vid kl.1 typ :) Sen dess har vi kollat på filmen "på smällen" - var rätt rolig :) ätit, försökt hitta joakims barndomsbilder..han fejkar nog att han inte vet var dom är ;p
tss.. nog om det, nu ska vi kolla på ännu en film och bara ha det mysigt ! Ska kolla på "De ä kanon" - låter lite b såhär på förhand men den är säkert rolig :)



ps. joakim har på sig långkalsonger x) but it's cute! <3

fred idag

Den 2009-10-30, kl 11:54:09
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Hej! Hade en jättebra dag med emma igår, med shopping, pizza, chokladpudding och sånt där mysigt! :)

men när jag skjutsade henne (på min cykel) till resecentrum igår kväll vid halv nio & efter jag lämnat av henne så hände det en läskig sak när jag skulle cykla hemmåt, en äcklig gubbe typ ropade nånting till mig och sen stirrade han på mig och åkte liksom parallelt med mig på andra sidan vägen, asså sånt gör mig så jävla rädd. Cyklade så jävla snabbt hem, blev skitparanoid! hatar sånt där asså


till denna dagen då, ska strax åka till joakim :) det blir underbart ! <3
kommer vara i typ jung/kvänum hela helgen :)

pusss!


en dag med emma

Den 2009-10-29, kl 18:49:37
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
blev en hel del shopping för mig och emma idag, kan inte avslöja innehållet i påsarna men ni kan ju gissa om ni vill :p


här är min lilla emma :) <3

god "morgon" "god" morgon

Den 2009-10-29, kl 11:14:52
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
fundera på det ni

Idag ser iallafall planerna ut på detta vis; min lilla emma kommer hit med buss ca 13.40 :) ska nog gå och äta nånstans och bara ha det mysi :)

ska snart färga om mitt hår också, lite mörkare denna gången :)


Jag & Emma för ett år sen typ , how cute!


nu ska jag dansa lite till krunegaard!




it's hard to be safe, it's difficult to be happy

Den 2009-10-28, kl 21:56:59
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
smaka på orden.
Jag tror vi alla har hört en låt där orden i texten träffar oss rakt i hjärtat och får oss att stelna till för en sekund, för man känner igen sig så väl.
och nu har det hänt mig igen.





back to reality

Den 2009-10-28, kl 16:25:53
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Har varit i Kvänum sen i lördags, kvänum är drogavvänjning som krunegård skulle säga :p skönt att vara ifrån internet och sån skit.
Men idag åkte jag "hem" till lidköping igen, blir det automatiskt ett hem - mitt hem för att man bor där? kvänum kommer alltid vara hemma för mig, lilla lilla kvänum.

Så iallafall när jag kom till lidköping idag var jag tvungen att gåå ändå hit till lägenheten, kall & hungrig med världens mest fullproppade väska på axeln, sen när jag väl kommer in finns det inget bröd, ut i kylan igen till ica och sen tillbaka .. men nu sitter jag här, mätt efter tre ostfrallor och tittar på svt play :)

peace out f'ckers







bilder

Den 2009-10-23, kl 17:21:51
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
köpte någonting till mig själv idag för en gång skull, en jättemysig stor t-shirt-grej med knappar i ryggen :) från åhlens!

lite bilder:



fotograf: Jesper

jag ger er ..

Den 2009-10-21, kl 16:05:58
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
En dagens outfit :)



skjorta från gina pina
bajsbrun sjal från H&M
svarta tights från .. ?


Vi lämnar outfittan .. vad har jag tänkt på idag? eller vad har jag inte tänkt på? Okej det är för mycket .. Idag när jag tog ut pengar kom jag och tänka på en sak Calle Schulman en gång skrev i sin blogg, att ofta när folk har tagit ut pengar står de kvar och liksom väntar, på ingenting. Det är som att dom tror att deras pengar ska börja spruta ut ur automaten och att deras bankkod ska lysa upp på skärmen med jättestora siffror. Brukar alltid tänka på det när jag tar ut pengar, and it makes me laugh x)

argghh

Den 2009-10-19, kl 18:24:23
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
åh vad mycket idioter det finns! ni lever i nån jävla fantasi. storhetsvansinne.


Sådär ja, önskar den här veckan var över. Behöver verkligen lovet, behöver träffa de fina som jag saknar. Behöver komma ifrån den jävla skolan. åh vantrivs, valde fel linje från början, och nu känner jag mig på fel plats igen .. vet inte vad jag vill.

Jävla skit helt enkelt.









avklarat!

Den 2009-10-15, kl 18:11:31
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 2
Gjorde gastroskopin idag då .. eller inte jag , läkaren :p Såhär gick allt till:

Kom till KSS lite innan sju, sen fick jag prata lite med två sköterskor, som berättade hur allt skulle gå till med sövningen och det, dom var jättesnälla så det var ju bra.
Sen blev klockan halv nio och då fick jag byta om till en väldigt stor vit skjorta och typ vita pippi-långstrump-strumpor, sedan satte dom in en grej i min arm, fick lugnande och sen fick jag lägga mig i en säng och åka iväg till en operationssal. Där fick jag ta på mig en fåning plastmössa och det var massa sköterskor som stirrade på mig .. lite spooky. anyway - kom in i operationssalen och där fick jag lägga mig på en annan "säng", en sköterska satte på några pulsgrejer på mig och sedan var det dags för att bli sövd, kommer inte ihåg så mycket efter det ... ja sen gjorde läkaren det han gjorde och sen vaknade jag upp på uppvaket nån timme efter det!
Hade inte behövt varit så nervös för det här, för det gick ju bra :))



Imorgon är det skola igen, får träffa Sofie imorn har inte träffats på ett par veckor nu, saknar henne massor! Saknar en hel del andra personer också, ni betyder så mycket fast ni är långt borta <3 På sista tiden har jag verkligen förstått vilka som är riktiga vänner .

peace out.

Ny vecka

Den 2009-10-12, kl 19:57:38
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Japp, idag börjar en ny vecka då. Blir en ganska jobbig vecka för mig, men det ska jag klara av. Igår då så bloggade jag inte, var i fina kvänum :) åkte till farmor på söndagsmiddag, var trevligt, hade inte varit där på ett par år.. såg likadant ut :p
Har levt i lite matlyx denna helgen, färska räkor både fredag och igår , naaaaaaaam naaaaaaaam  !

Idag då, när jag tänker tillbaka på dagen tänker jag bara på den utflippade engelskallektionen, priset i uppkäftighet togs idag skulle jag tro xd Oh my god säger jag bara .. men det händer lite iallafall hehe.

Förresten idag när jag var inne i den söta butiken "skapande händer" såg jag ett gammalt par gå förbi, tanten ville verkligen gå in och hon tittade suktande in genom glasförnstret, hennes gubbe lyckades efter många om och men driva vidare henne förbi affären och fortsätta bortåt, mor expert kanske .. jag och joakim om 50 år, I swear x)




Pirr i magen

Den 2009-10-10, kl 18:46:31
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Man känner det på morgonen när man vaknar, att det är något speciellt på gång- landskamp!
Har väntat sålänge på denna matchen wiiie

Idag cyklade jag och joakim in till stan, tog en snabb kik på marknaden och sen gick vi i de "vanliga" affärerna. Hittade två små julklappar :) Jag älskar julen , älskaaaaaaar!

Förlorar Sverige idag blir det inte kul för Joakim.
Vinner dom så .. ;D




Nu är det fredagsmys

Den 2009-10-09, kl 19:10:35
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Kom tillbaka till skolan idag då, skolfoto var den största anledning att jag hasade mig dit. Asså min klass är hopplös på det mesta, tog 45 minuter att genomföra skiten (!) Fick se korten sen, blev inte nöjd med enskilda, såg ut som hon i the ring fast utan blött hår.

Nu ska jag och joakim tävla i "vem vet mest", vi är lite pensionärsaktiga av oss :)

Fredagsmys nu people! Ut och myys


Galenskaparna

Den 2009-10-08, kl 14:38:54
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Idag tackar jag verkligen youtube att det finns! Gamla klipp på galenskaparna har tagit mig igenom denna slöa dag. Fan vad jag älskade dom när jag var liten, gör visserligen fortfarande det! Blir så nostalgisk att jag får ont i hjärtat.

För visst var det bra då






Tv-utbudet

Den 2009-10-07, kl 12:16:01
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Jag är fortfarande sjuk, så vad gör man - tittar på tv. Vad är utbudet såhär runt lunchtid då?
  • Hem till gården
  • Jackpot
  • Våra värsta år
  • Nobelpriset i kemi
  • En plats i solen
Blir svårt att välja idag, väldigt svårt

the first inlägg

Den 2009-10-06, kl 10:49:31
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Är inte så säker på bakgrundsbilden än, som att jag skulle bo i nån storstad i Usa.. Jag bor ju i en liten stad till skillnad från förut, lilla kvänum. Största skillnaden mellan kvänum och lidköping är väl att jag har nära-döden-upplevelser varje dag. Man ska inte cykla och sms:a samtidigt.

Vad ska jag berätta om denna dagen då? Jo jag är sjuk, har talat om svinis fram och tillbaka och nu tror jag faktiskt att den verkligen slagit mig! Har precis bläddrat igenom gårdagens reklamblad, Netto till exempel har precis öppnat här i stan - det är så jävla billigt, billiga priser fascinerar mig! Två enorma läskflaskor för 12 spänn, makes me go Gaaah

© Headerbilder från Wallpapers Wide