sammanfattning

Den 2010-07-27, kl 23:04:54
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
av senaste dagarna:

var på bio i söndags, med joakim och filmen var jättebra och jag vill titta på alla twilight-filmerna om och om igen känner jag!
igår, måndag så tog jag och joakim det lugnt, tog en sväng i stan innan jag skulle hem till kvänum och joakim till vara.. resten av dagen vet jag inte vad jag gjorde, ingenting typ :p
och idag så var det ju soligt! :) så försökte steka lite i trädgården och senare på eftermiddagen åkte jag far & bror och fiskade & fikade i dönstorp! Jag fick bara en mört :p men jag skrek ändå " JAG FICK EN FISK!! JAG FICK EN FISK!" hehe that's me ;)
Jaa sen gick klockan och jag och jesper åkte hit till ldkp, för jag behövde packa inför morgondagen.. då åker jag till kolmården, har bara slängt ner allt jag äger i en väska typ, min väska ser ut som en stor tjock boll, som knappt går att stänga. Och då jag har inte lagt ner necessären än.

Får se hur det går med uppdateringen under dagarna jag är ute på vift.. Håll ut.

/ n. a.


kreta.. ♥

sikket väder

Den 2010-07-25, kl 13:28:23
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Ja utflykten till Läcko blir det ju inget av.. men nåja bra bio-väder iallafall.
Hoppas filmen är bra men det tvekar jag inte på, första filmen var ju lite smått magisk.



// räk an

idag

Den 2010-07-24, kl 23:20:42
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
har varit en ganska händelserik dag!

Sofie drog upp mig vid halv elva och då lyssnade vi på det som var kvar av melodikrysset. Vi hade sedan tänkt dra oss in mot torgmarknaden. Gjorde oss iordning, daniel vaknade och bestämde sig för att hänga på! Sen var vi inne i stan i några timmar. Sofie köpte en stor kruka till ett bra pris! Daniel shoppade loss på dressman. Sedan var vi hungriga och åkte hem och gjorde köttfärssås & spagetti. ( quornfärs till mig såklart, lugn people! )

Ja sen gick det ytterligare några timmar. Mamma och C/O kom hem pch vi åkte iväg till campingen och spelade äventyrsgolf, det gick väl inte så jättebra för mig idag :p Efter golfandet åt vi på restaurang! Sen åkte vi hem och sen dess har vi spelat gitarr och.. spelat gitarr. :) hoppas morgondagen blir händelserik! Har planerat att åka till Läcko slott kanske, och sedan blir det bio på kvällen med (eclipse) :)

//
natti natalie


i min ensamhet

Den 2010-07-24, kl 00:08:37
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
lyssnar jag på "I choose you" med amanda jenssen.
Det är väl dags att sova nu kanske ..

Kompenserar tråkigt inlägg med denna fantastiska bild



Godnatt ♦

sommarlov igen

Den 2010-07-23, kl 16:24:17
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Sådärja, nu har det varit lite uppehåll i mitt sommarlov med jobb. Men nu är det slut med det! Hoppas pengarna kommer in snabbt på kontot!

Sofie och daniel och deras lilla röda bil kommer hit ikväll :)
Har inga direkta planer annars för helgen, får väl se vad man hittar på!

& Här är mina gäster för kvällen!






Everything changes
Starting today


again and again

Den 2010-07-22, kl 23:07:51
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Sista dagen på jobbet imorn! Tjoho! Oj sex and the city har börjat också..

Godnatt!


Skivor som betytt mycket för mig

Den 2010-07-22, kl 21:28:17
Filed in Musik | Kommentarer: 0
Thomas Di leva "För Sverige i rymden" - tror det var min första egna skiva faktiskt. Och jag tycker fortfarande mycket om de låtarna.





En annan skiva som det var omöjligt att hitta en bild på på google är en gratisskiva mamma eller pappa fick på posten där det var svenska artister/musiker som sjöng. Bland annat var det med låtar som "sakta vi gå genom stan" och "himlen runt hörnet". Spelades flitigt.

◊ SEKO-SKIVAN ◊




Keane "Under the iron sea" - 2006 lyssnade jag på denna skivan som en galning. Ja vad ska man säga. Man hör sjöbruset i musiken. Underbart.



James Blunt - "Back to bedlam" - Döm mig inte för denna alltså. James Blunt tänker ni, vad pajigt. Jag minns att jag satt vid skrivbordet i mitt rum och sjöng med i alla låtar och jag kan dem utantill än idag. Sofie också.



Salem al Fakir - "This is who I am" - året var 2007. Jag satt och målade på mitt rum och spelade hela skivan minst en gång om dagen. Fina tider.



Antony and the johnsons - "I am a bird now". Kunde egentligen tagit med alla skivor här men denna har nog ändå betytt mest. Hope there someone var den första låten jag hörde med antony och som fick mig att söka upp mer ljuv musik med a & the j. Detta var hösten 2007, när jag skulle börja åttan. Har betytt otroligt mycket och kommer fortsätta göra det i mitt liv.







/ natalie



keane, k'nan

Den 2010-07-22, kl 20:55:27
Filed in Musik | Kommentarer: 1
Like this song :)



blir så nostalgiskt när jag hör keane, tänkte jag skulle visa ett par skivor som betytt mest i mitt liv hittills sen, i ett annat inlägg. En skiva med keane kommer vara med där kan jag lova!

Till säl

Den 2010-07-22, kl 20:14:38
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Jag var gaanska nöjd med denna bakgrundsfärg, asså jag tänkte ha den ett tag nu. Men okej!! Jag byter så får vi se hur roligt det blir. Ljusare rosa var det ja.



dessa

Den 2010-07-21, kl 11:56:39
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
resmål vill jag hinna med innan sommaren är slut!


kinnekulle, munkängarna - så fint! (ska väl egentligen inte vara så svårt att hinna med, ligger ju rätt nära)


Hällekis, finns lite mysiga platser där :) Ligger ju nära det här med så ska väl försöka komma iväg dit.


Varbergs fästning, Har varit där ett flertal gånger i yngre år när vi alltid campade i närheten av Varberg. Men nu är det ett par år sen jag var där senast!


Västkusten! Hallå har inte varit där iår än, har nog varit där iallafall nån gång varje sommar så det blir skandal i mitt västkusthjärta om jag inte åker dit.


Kolmården, för dit ska jag faktiskt nästa vecka med joakim + hans familj + lite mera folk.




/ natalie


i'd be glad just if you told me everything

och..

Den 2010-07-20, kl 22:36:08
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
kan någon säga vad jag ska ha för bakgrundsfärg? Ärligt, det blir bara värre och värre med mina försök till en vacker bloggsida!

nu är det ju kräkfärg.

fan

Den 2010-07-20, kl 22:22:57
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
vad jag är sur på allt nu. ÅÅÅÅÅÅÅH pallar inte mer tråkiga dagar med jobb. Det är fan inte värt pengarna ens. Det är inte värt att vara hungrig så man håller på att kola vippen plus att ha ryggsmärtor med mera med mera med mera. Jag längtar verkligen tills denna veckan är över. Ni förstår inte hur mycket.  




Sommarminne från 2008.


time

Den 2010-07-19, kl 20:29:50
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
har sällan varit med om en lika seg dag som idag. Hatar att inte ha något att göra, tiden går så långsamt då. Ska jobba kväll alla dagar t.o.m. torsdag. Sen jobbar jag lunchen på fredag. Längtar tills allt jobbet är klart och man bara kan njuta av livet! :)

Och nu är jag jävligt hungrig för jag har inte ätit sedan klockan ett!
Och just det, innan jag cyklade till jobbet idag lyssnade jag på reprisen från Ulf Malmros sommarprat i P1, rätt bra actually.
Och ett sista och, jag har rosa färg på bloggen nu! Eller jag kanske hinner byta färg några gånger innan ni hinner se det..


p u ß


lejonhjärta

Den 2010-07-19, kl 11:39:15
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 3
Jag ska jobba om två & en halv timme. Min kropp känns helt ur balans. Usch och fy. Men men får hoppas det går bra på jobbet trots min urladdning.

Mm och vad har jag gjort i helgen då:
fredags • jobbade till tre, sedan kom pappa till stan - fikade, gick i lite affärer - sedan hem till k-town och tjejkväll hos emma :) vad jag tycker om er! :)
lördags • sov rätt länge, det vräkte ner regn ute, tittade på tv, strömmen gick, strömmen kom tillbaka efter ja 45 min eller nåt, på kvällen åkte jag till joakim, vi tittade klart på filmen så olika bland annat. ♥
söndags • jag och joakim hade film-marathon med "Det regnar köttbullar" & "Snabba Cash" - rätt bra filmer båda två ;p :)

Idag måndag = jobb jobb jobb, äta, sova. Kul va!


ska hoppa in i duschen nu!
Ha en fin dag / kram ®äkan




me and my love :) ♥




heavy head

Den 2010-07-14, kl 22:25:19
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Jag ska inte säga att tiden går långsamt på jobbet, för för det mesta är det faktiskt ganska stressigt och mycket att göra. Men sista timmen alltså 2 - 3 har en tendens att gå låååååååååångsamt. Efter jobbet cyklade jag till Villabadet där mamma var. Var där ett tag tills hjärnan kokade. Har verkligen känt mig sliten, undrar om andra såg vad jag kände mig. ? Är det ens en korrekt mening, nä men.. vi går vidare.
Imorn kommer sofie till stan! Det ska bli kul! Får se om vi tar fika/shopping eller bada/sola .. the weather will tell.
Och sedan på fredag ska jag till emma :)
Sen får man se vad en hittar på resten av helgen!

Asså jag måste börja tänka lite mer ergonomiskt när jag jobbar också, my back is f--king killing me.

Åååh vill skriva att jag tänker skriva ett till inlägg där jag tipsar om musik men då blir det aldrig så , jaa nu vet jag inte riktigt vad det blev av det här. Men.




Nåväl, godnatt. Kram

en elefant sitter på min rygg

Den 2010-07-13, kl 16:34:25
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
känns det som.

Känner mig sliten, men det är tre arbetsdagar kvar denna veckan så får inte ta semester än. Inte förrän om en och en halv vecka, då är jag fan fri!
Om ett tag kommer min älskling hit och sen kanske vi ska spela minigolf om vädret tillåter så att säga. :)

Ni får gärna bli bättre på att kommentera bloggen också.




me in the sunset (kreta)


K R A M  ♥

livet

Den 2010-07-12, kl 22:41:00
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
tänk vad livet är orättvist egentligen. Vissa lever ett helt liv nästan utan allvarligare bekymmer, sjukdomar eller ohälsa. Sen finns det också dom som får sjukdomar eller råkar ut för olyckor som gör deras livskvalité betydligt sämre. Jag såg just på en dokumentär om schizofreni, ett par ungdomar var med och berättade om sjukdomen och efter att jag sett dokumentären tänkte jag för mig själv att jag borde vara glad över mitt liv och att det kunde vara så mycket värre. Jag menar tänk att höra röster i sitt huvud som säger att man borde döda sig själv, få hallucinationer, inte känna någonting- varken lycka eller sorg. Det måste vara hemskt.
Går i repris 13/7 & 17/7 i kunskapskanalen.



Ta hand om er.


åh vad ska man ha för rubrik

Den 2010-07-12, kl 17:52:30
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
God eftermiddag. Idag har jag jibbat oj skulle vart jobbat men det låter goare med jibbat. Eller.
Anyway, jobbar ju i kök i en restaurang och det är svettigt nu när det är så piiip varmt ute.. Det är det ändå och + värme på det blir stekt räka. Fick iallafall lite insipration till att laga mat när jag sedan kom hem och detta blev resultatet:
pommes, marinerad kyckling, vitlöks-smör-stekta brödskivor och dressing :p


Mhm, och hur ska jag underhålla mig resten av dagen då.. SKAKA RUMPAAA, nej så roligt ska vi inte ha det. Okej jag tappar det nu.



för soligt

Den 2010-07-11, kl 15:04:01
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
och varmt idag för att göra ett längre blogginlägg!

Fredags;  20-årskalas - trevligt!
Igår; var jag hos pappa till typ halv fem eller nåt sen åkte jag till joakim och sen dess har jag vart här :)

Fotboll ikväll, VM-final dessutom! Och jag ska jobba imorn ..

take care people 

the devil was in the yaaaaard

Den 2010-07-09, kl 16:05:17
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
lyssnar på den låten nu! Med sleepy jackson, good styff

Vill också tipsa om tv-programmet ingen bor i skogen. Det är verkligen min humor det! "ni vet frisyren lägger man på morgonen och sen är det hands off!"

Hihi nog om det, idag fyller fredrik 20 år så är det alltså kalas i kvänum! Hoppas det blir fint väder i helgen närjag inte ska jobba :) Förresten vet jag inte ens vad jag har i timlön..? Aja lite pengar blir det väl sen.

ååh så här fina färger är det i pappas trädgård nu :) Sverige är verkligen fint på sommaren!


och detta är då jag. midsommarafton, men det ser ni kanske. .



kram från räkan

resultat av shopping i gbg

Den 2010-07-08, kl 22:35:23
Filed in kläder & sånt | Kommentarer: 0
hade en heeeelt underbar dag med joakim i göteborg i tisdags :) <3

mina köp:

en helt underbar topp från bling bling
jeansshorts från JC


grått linne från topshop
samma shorts som ovan


vitt linne från topshop
svarta "cykelshorts" från bik bok



väst från monki


klänning från indiska


det var det jag köpte + en sminkväska. :)

byter ämne
, igår så fick jag reda på att jag fått sommarjobb på café o bar här i stan. Med start idag, & jag ska jobba imorn + två veckor framåt. Jaja pengar iallafall. Och imorn efter jag jobbat blir det 20-års kalas!

& i natt åker jesper till kanada, hoppas allt går bra med det! :)

Det var en update från mig!

/ rääkan



väderbesatt

Den 2010-07-01, kl 09:58:57
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Ja det är jag det, har nog varit inne på de flesta vädersajter som finns för man måste ju bara veta, blir det varmt eller! Kommer jag kunna bibehålla min bränna?! Har flagat ett tag nu, lite överallt på kroppen men nu är magen+låren de mest kritiska områdena. Hudlotion är min bäste vän.

Okej idag ska bilderna från kreta in på datorn, lovar nästan det.

Hej sålänge! :)



© Headerbilder från Wallpapers Wide