äntligen lite ..

Den 2010-03-31, kl 19:09:47
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
kreativitet. som jag längtat efter dig! har nästan skrivit klart en ny låt och jag känner att den blir bra.

ja jag ville väl bara säga det!




varför

Den 2010-03-31, kl 17:26:43
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
har jag ett jävla youtubeklipp med mange schmidt på min bloggsida?

nytt i garderoben

Den 2010-03-31, kl 14:34:18
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 2
lite basic stuff





/ntalaei

att..

Den 2010-03-30, kl 22:26:50
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
sätta ord för det man känner är ja just det, svårt. Har nog tusen olika känslor som drar i mig. Vet att jag måste välja snart och jag ska låta mig själv ha det såhär eller om det ska bli förändring. Vad mycket det är som har blivit fel det här året. Jag önskar att allt var annorlunda. Eller egentligen önskar jag nog att allt bara blev som vanligt igen.                                       





jag saknar dig morfar.

vill och vill

Den 2010-03-30, kl 17:29:11
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
jag vill skriva en bok. ha en ateljé. skriva bra musik.
Jag tror jag skulle kunna göra det där om jag hade egen lägenhet. Ska kämpa mer för en egen lägenhet så att någonting händer i detta jävla livet.



once i was a pirat


jag vill tipsa om..

Den 2010-03-30, kl 13:41:27
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 2
en dokumentärfilm uppdelad i två delar och som är gjord av Maud Nycander. Hon (vi tv-tittare) får följa några människor som är intagna på en sluten psykiatrisk avdelning på St Göran i sthlm. Jag tyckte det var mycket intressant och vill därför tipsa om detta. Gå in på svt play och sen dokumentär så hittar ni det.

Det var det, jag har påsklov men inga planer direkt. Fick eller har lite ångest över att livet känns så tråkigt just nu. Varför är jag i lidköping för? Kunde lika gärna varit i kvänum, händer inte mer här om man inte känner någon här liksom. Hm, vad jag redan vet är att detta är en dag då jag går runt i fula kläder, skiter i smink, sitter för länge vid datorn/tv:n & äter fiskpinnar och pulvermos.
Japp det är den dagen idag.



nyaste bilden på mig typ,.' när jag kokar.


ha det fint .  /natalie

fredagsmys

Den 2010-03-26, kl 18:17:48
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
ikväll blir.. räkor!



okej en tokig bild på mig också



sådärja! trevlig fredag på er :)

rea-tishor

Den 2010-03-26, kl 12:53:31
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
igår köpte eller ja, jag fick dom av mamma, hon var skyldig mig lite pengar så det blev två tishor på rean!


mönstret påminner mig om en musikvideo som jag älskar så jag kallar den "the lake"-tröjan! :)


det blev en space-tisha också!

53 spänn styck! kap!



Var sista dagen på räddningstjänsten idag då, har varit en trevlig vecka ändå tycker jag! även om det började lite motigt, men det har varit soft! fick sluta tidigt idag också :)

påsklov here I come!

//räkan

what to do

Den 2010-03-23, kl 20:36:52
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 4
ska jag fortsätta blogga eller inte ?



just det jag skulle skriva hur det var på räddningstjänsten/brandkåren idag.. det började pisstråkigt med att gå runt som värsta studiebesöket. Fick utförligt reda på hur man rengör en slang, vilket går in genom ena örat och ja, resten kan ni. Ja det var på gränsen till man somnade ett tag, men sen blev det matrast.. då gick tiden lite. Sen när vi kom tillbaka var det några brandmän som tog hand om oss, fick åka lite olika brandbilar + en såndär liten lyft som dom åker upp och i typ höghus och räddar folk med. Var uppe typ 32 meter, lite coolt. Det blev jättekallt att vara ute och greja när det läckte in vatten och sådär, men slutade vid en halv tre sen.
Ja det var väl det.

fucking jävla skitdag annars. Behöver slå på någonting - akta er.



därför en glad bild! festivalsommar here i come!!


bye / me




hej

Den 2010-03-22, kl 20:46:41
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Jag harklar mig lite innan jag skriver detta, harklar innan jag gör allt känns det som. min hals.. kan den inte bli bra snaaart.
Joakim sover. Han snarkar. Jag sitter här, inget på tv:n som går att titta på just nu men sen klockan nio måste jag slita mig mellan hollywood-fruarna och saltön. Det kommer bli det förstnämnda, hjärnan räcker inte till för mer än så. Klockan tio på kanal 5 är det dags för ett annat mycket bra program - boston tea party. : ) titta på det!

Jag lever efter tv-tablån verkar det som. Men det är inte sant som tur ärrrr! Imorn ska jag plus några andra till räddningstjänsten, kan bli kul .. kan bli dötrist .. eller alldelles alldelles .. underbart. Jag ger er en utvärdering av det hela imorn!

Har inget mer att säga, eller .. lyssna på Turn of seasons med Amber Oak.
Sen måste jag bikta mig lite, jag har ätit pizza tre gånger på sex dagar! haha jag kommer snart rullande på en gata nära dig!

Såå nu är jag lite nöjd.

Kram från räkis



random bild som ungdomarna säger!

.

Den 2010-03-21, kl 20:22:14
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0


when you're starting to lose me . ..

söndag

Den 2010-03-21, kl 12:05:09
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Söndag, vad är det för en dag egentligen. Det är meningen att man ska slappna av, eller? Men det första jag tänkte imorses när jag vaknade var att shiit jag har minst två uppgifter som ska vara inlämnade imorn!! Så jag kan inte slappna av, jag måste gå med dom där uppgifterna på mitt samvete hela dagen. Hm hm.

Vi var och bowlade igår! ( jag, sofie, daniel & mor ) Det var kul! Jag kom inte sist iallafall så det var jag nöjd med :p Daniel vann ska jag väl nämna också!
Jag känner att jag vill bowla idag igen! Bowlingabstinens!! Nästa helg maybe : )



Ska väl fixa iordning mig nu'


hur goo är inte denna bilden då.. sommarkvällar i like!



/ n

allt.gör.mindre.ont.sen

Den 2010-03-19, kl 17:59:39
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Hej där, nu är jag tillochmed tröttare än igår! men har fått skratta sådär så man får ont i magen idag på jobbet! vilket jag inte gjort på länge! men sofie & daniel kommer ju hit sen så då lär det bli ändrig på det : )
Lite uppehåll ifrån praktiken nu när det blir räddningstjänsten för min del nästa vecka och sen är det påsklov. Så det blir två veckor "ledigt" från praktiken nu då. Jag trivs mycket bra på min praktikplats så kommer nog sakna det lite, men har tre veckor kvar efter påsklovet sen :)

Är nervös, ska på antagningsprov imorn på MoP, skulle gjort det i måndags men blev sjuk så som tur var gick det att byta tid. Men gud vad skönt det blir när jag fått det överstökat. Kan inte riktigt pusta ut som man annars gör på fredagar,.

Och ja.. mer händer det inte idag. Sofie och Daniel kommer som sagt hit sen runt åtta, så får väl försöka hitta på något tills dess. Vad nu det skulle vara. Hm. 50 spänn på att jag kommer sitta vid datorn. Taget!





jag vet ful bild för att vara finfredag va!

L A T E R / R Ä K A N

i natt så vill jag vara fri

Den 2010-03-18, kl 19:27:25
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
hej skriver en mycket trött natalie .. åkte till kvänum och tillbaka förut inom fyra timmar. saknar kvänum och pappa så fort jag åker därfrån. Mina dagar ser ganska mycket likadana ut nuförtiden - jobbar mellan 7 och 3..  tv:n, datorn och sängen blir mina tre favoritersysselsättningar när jag kommer hem.

tänkte skriva lite om en sak jag blir upprörd av,  när man (jag) försöker ringa till sjukhuset och avboka tid. Då säger en telefonsvarare "vi har haft fullt på samtal idag, var god ring en annan vardag". Jag har ringt i flera dagar och samma jävla sak. Det blir ju böter om man inte avbokar sin tid en dag i förtid. Detta har dom räknat ut. Kräken!
Dagens diss kan vi kalla det.



kram från lilla räkan


rubrik ska man ha ja

Den 2010-03-16, kl 18:02:32
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
hej! (igen) ja vad ska jag göra nu då, jo jag lägger upp några bilder jag tog precis!

tog en power nap, därav ruffset!


oj sicken dålig kvalité eller bara en smutsig spegel kanske ;p


tänkte prata (skriva) lite om twilight. Alla har väl sett de två första filmerna och jag vägrade faktiskt länge att titta på första filmen, trodde inte det var min grej. Men åhh man vill inte att dom ska ta slut. Jag tycker om dom för att kärleken är så vacker, " I will love you forever"  och andra fina kärleksförklaringar .. men det är nog tyvärr bara så på film. Accept it!!

funderar starkt på att cykla till ica och köpa nåt gott, lite tisdagsmys. tisdag, ja det är väl en riktigt tråkig dag. Men jag tror jag gör så, åker och köper nåt gött alltså!


b - y - e

you kill him and I kill her.

Den 2010-03-16, kl 13:38:45
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
orkar inte vara arg mer men lika förbannat är jag det ändå. det tar på krafterna och det äter verkligen upp mig. Vem är jag nu igen, jag vet inte, jag minns inte. Behöver börja med någon kampsport, så att jag gör av med all jävla skit jag har inom mig.

9...10 okej nu fortsätter vi, var inne en kort sväng i stan förut. Det var för mycket folk, och jag kände hat mot allihop. Så jag cyklade hem igen.. Köpte två tianlotter lite spontant, är det dom som ska vara min räddning, eller vinner jag tio kronor utan att få klave när det är klave det ska vara. Jag vet inte. Vi får se.

En glad nyhet kanske, ja det verkar som att en resa till Kreta i sommar är bokad och klar. skönt

Just det, jag tänkte på en sak/har tänkt på en sak. Vad vill man helst vara, hjulbent eller kobent? Frågan dök upp i mitt i huvud tidigare idag när jag gick bakom en extremt kobent person.

Får ni plats med ett hjul mellan benen eller hur verkar det?



cute cow!



/ shrimp

old times

Den 2010-03-14, kl 21:58:53
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
hej hej, sofie klagar på att jag uppdaterar för sällan. Men har haft lite skrivkramp, ok? Idag har jag varit i kvänum, eller kom dit i lördags men jaa, idag tittade iallafall jag och pappa på videoinspelningar från när vi (jag,sofie & jesper) var små :) lika roligt varje gång! Det finns ett klipp där jag och sofie sitter i en duschbalja (typ 3 och 2 år gamla), och sofie ger mig badvatten som hon häller  i min mun. Pappa som filmar säger " Nej Sofie! natalie får ont i magen om du ger henne mer" Sofie svarar med att hälla i ännu en kopp med tvålvatten i min mun och säger oskyldigt "jag ger henne bara". Vad var det för svar Sofie? hihi så kul!  sen finns det ju några andra klassiker som bara jag, jesper och sofie och ja, min familj förstår så det får vi väl hålla lite internt!

Vad har jag mer gjort i helgen? Hm, jag har målat lite.. me love painting. Sen har jag spelat piano också :) Jag antar att jag måste ge en liten kommentar om gårdagens schlagerfinal också .. Heja alla länder förutom Sverige, lite så känner jag.

Ja men nu känner jag mig nog ganska klar med detta inlägget, godnatt godnatt!


kram på er / natalie


hard work work

Den 2010-03-10, kl 22:15:25
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
har varit hemma i cirka en halvtimme nu efter att ha jobbat hela eftermiddagen/kvällen , men det har varit trevligt :)
imorn ringer alarmet kl.06.30 .. jaja nya krafter då!
borde gå och lägga mig, så ja.. jag får väl göra det.

godnatt! /räkan



ni har väl inte glömt att lyssna på våra låtar
http://www.myspace.com/liptonmeander :)







wh at's t he p oin t?


sms

Den 2010-03-10, kl 12:40:32
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Ska iväg till jobbet om någon timme, men imorses förstördes min sovmorgon av ett visst sms där texten löd: " Grattis till ännu ett år! Hoppas du en trevlig dag får. Önskar vi i Lidköping". Konstiga sms på morgonen brukar följa med i min pågående dröm, så sen när jag vaknar får jag gå tillbaka och titta om jag verkligen fick det. Jag undrar vem det var till, kanske borde jag svara. Ja nu gjorde jag det, hihi. Jag skrev "Om "ni i Lidköping" inte redan märkt att ni skickat till fel person kan jag nu meddela att så är fallet. Lycka till. "
Ganska bra eller?

Ska laga iordning lite mat nu innan jag cyklar iväg..





Ha en fin dag
räkan

nothing to do

Den 2010-03-09, kl 20:42:00
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
MODETEST:

Beskriv din stil med 3 ord: svart, skjorta, leggings
Vad innebär mode för dig: att vrida modet ett steg längre än alla andra ( vilket jag inte gör men blir impad när andra gör det)
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? jag tycker om monki, indiska, gina ibland, åhlens
Shoppar du second hand? Nej det gör jag väl inte, men min syster är en hejjare på det!
Vilken är din favoritdesigner? Är inte såå insatt
Vad är din favorit i vår? mönstrade leggings
Hur mycket shoppar du för i månaden? inte mycket alls! lägger mest pengar på presenter : )
Dyraste plagget respektive billigaste? älskar att fynda! hm, köpte en kort vit t-shirt för typ 25 spänn på jc .. dyraste vet jag inte. tycker inte om när det är dyrt!
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? kommer förhoppningsvis kunna shoppa myyyycket mer :)
Brukar du tröstshoppa? ohja
Högklackat eller lågklackat? lågklackat, jag är en typisk tygsko/converse-tjej men jag tycker det är mycket snyggt med högklackat
Vilken är din drömväska? hm, jag har ingen aning
Vilket blir ditt nästa köp? leopardleggings tror jag, eller några mer färgglada
Vilka är dina stilikoner? elin kling, lykke li, min syster
Favoritplagg just nu? mina leggings
Favoritaccessoarer? många stora ringar :)




lykke li


//natalie



som.vanligt

Den 2010-03-09, kl 17:29:07
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Hej hej, har bloggat dåligt på sistone.. i know, men jag är så jäkla trött varje dag efter praktiken (!) men jag trivs där :) imorn jobbar jag 14.00 - 21.30, skönt att få sova ut men samtidigt så tycker jag om att komma hem hyfsat tidigt.
Och jag börjar bli sjuk, får absolut inte bli sjuk nu! Jag måste knapra lite tabletter och stå emot detta virus.. Ska till Skara på måndag på antagningsprov så då vill man ju gärna att rösten ska hålla..
Ja, vad ska jag säga mer.. jag är så trött bara, jag tror jag ger mig själv tillåtelse att krypa ner i sängen nu ..



no party today, but soon i hope ;)



/ räka

Jesper 21!

Den 2010-03-08, kl 20:06:09
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Var i Jönköping igår ( jag, sofie, mamma & mormor) och hälsade på jesper som fyllde 21 i måndags.
Några bilder:

födelsedagsbarnet :)


my dear relatives


bara jag


lilla sofie



bror


easy breezy beautiful covergirl x)



Jesper fick bland annat kuddar, en spikmatta, visp och lite smått och gott :)


/ natalie

skönt med helg

Den 2010-03-05, kl 18:17:55
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Efter att gått upp kl.06 varje morgon sen i tisdags och sovit lite på natten blir man jäkligt trött. Trodde jag skulle få något sammanbrott för nån dag sen när jag kände att stressen kvävde mig och att mitt hjärta gick på högvarv.. jobbig känsla! men nu har jag ett par dagar att bara ta det lugnt på iaf,

helgen:
  • ska sova betydligt längre än 06.00
  • imorgon, lördag kommer sofie hit så då blir det lite systerdag skulle jag tro :)
  • på söndag åker vi till bror och firar honom! (han fyllde 21 i måndags)










det stavas besviken.







21.20

Den 2010-03-04, kl 21:23:43
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
Natalie är splittrad. Ska sova. Godnatt.


L I P T O N

Den 2010-03-04, kl 17:26:06
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 2
nu är det såhär att vi är klara med två låtar som går att lyssna på http://www.myspace.com/liptonmeander

gå in och lyssna och sprid vidare :)


med vänliga hälsningar

summer feeling

Den 2010-03-03, kl 21:17:58
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 2


alltihop ifrån urban outfitters'


/n

måste.sluta.nysa

Den 2010-03-03, kl 18:42:24
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Jag är bäst på att ha-ha-ha-tjooooooo ha nysanfall! Jösses måste vara upp en 20 stycken nu..
Har sovit ett tag sedan jag skrev senast, det var skönt .. att kunna sova lite utan att väckas av världens värsta melodi - min alarmsignal.
Men vad läser jag nu, andra avenyn kommer igång idag igen! kvällen är räddad ' Har ju varit uppehåll i massa program nu när det vart OS, men jag tycker om OS såå jag har överlevt. Saknat "på spåret" lite kanske..

Ska genast gå in på svt play nu, btw visst är "what's the point" med johnossi bra? det är veckans låt I would say if it's okaay.


fläta har blivit standardfrisyren nu på praktiken..


kram räkan


tired.com

Den 2010-03-03, kl 14:50:28
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0
fy vad trött jag är.. sov typ inget i natt, gick upp kl.06 .. nu = trött natalie
ååh blä drack just ur fel glas som stod här på bänken, blää tranbärsjuice som stått framme flera timmar , yummy..

Andra praktikdagen avklarad! och nu när jag åkte hem stannade jag på ica och köpte en skvallerblaska och godis. impulsköp kallas det. Men det är jag värd. (?)



blir nog till att cykla ännu mer idag.. ska in till stan om en timme typ. men vad gör man inte för att träffa sin bab <3

oj vad mycket jag fick ändra i inlägget, konstiga meningar och fel bokstäver överallt. i need to slepp, ok?

/ natalie


rubber and soul

Den 2010-03-02, kl 15:42:11
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
Första dagen på praktiken avklarad, känns bra faktiskt. Min handledare var snäll och sådär så det ska nog gå bra. Det som tar emot är ju att det blir så långa dagar, men men. Bra livserfarenhet I guess!

Väntar just nu på att joakim ska komma hem .. vi började titta på bröllopsfotografen igår, men blev för trött så vi pausade den. Den började rätt bra men jag hatar när man vet att snart kommer det ta hus i helvete för att nån har ljugit om nånting garanterat kommer fram. Jag är väl en person som spolar över den delen i filmer. konflikträdd

jaja nänä .. det blir la bra med det.


vi höres. / räkan





vann precis..

Den 2010-03-01, kl 19:52:16
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 1
en omgång av detta spel över mamma & joakim! endel frågor är extremt svåra och andra jättelätta, det är en rejäl blandning kan man säga. Men jag vann tjoho, är redo att möta andra familjemedlemmar+daniel i detta spel!




imorn börjar praktiken då, är inte så nervös.. jo lite kanske, jag kanske inte hittar dit - är mycket bra på att vela bort mig i pressade situationer nämligen. okej, i alla situationer.

ska hoppa på joakim nu & så ska vi (jag) titta på tv!



kram från räkan




I skolan

Den 2010-03-01, kl 15:43:42
Filed in natalies dagar | Kommentarer: 0

Har datakunskap och idag lär vi oss hur man skapar en blogg, passande! Har alltså två bloggar nu, men den andra blir inte så personlig. Det blir mest tankar om APU och sådär, vilket är syftet med den. Lärare ska kunna läsa den så man får väl vara lite försiktig med vad man skriver. Kanske blir extremt personlig bara för att jag skriver såhär ;p

Slutar om tio minuter, får skjuts hem så behöver inte gå hem i detta snö-slask-storm-väder.

Oj nu fick vi sluta!


later / räkan


© Headerbilder från Wallpapers Wide